Gotland


Jaa, så är det. Imorgon åker jag till gotland. Kommer typ hem om en och en halv vecka. Kommer inte kunna blogga tror jag. Men mobilen är med. Ses !

Grattis Jakob !

Heej. Idag på morgonen gick jag,mamma & pappa in till min lillebrorsa och sjöng och gav honom presenter och åt tårta och så. För han fyller 10 idag. Grattis ! Sen gick jag och la mig igen :p Vaknade typ 1. Sen har jag suttit på balkonen och läst och suttit vid datorn. Seg dag. Snart så kommer farmor,mormor & morfar hit och så ska vi fira Jakob ännu mer. Det här blir ett kort inlägg. Ville bara visa att jag lever. Puss :*

Nytt

Nu så kommer det vara en annan bild efter varje inlägg. Såhär kommer den se ut.

Vinna eller försvinna del 2


Fortfarande i Piteå.


Det kanske kommer ett till sen. Hörs senare PUSS!<33

Vinna eller försvinna del 1. (i Piteå fortfarande)


Andra dagen i Piteå.


Första dagen i Piteå.


På väg till Piteå Summergames

Första dagen. Kolla på klippet. Allt vi gjorde första dagen. Eller inte allt. Laddar upp dom här istället för en lååång text.


Piteå !

Hej hej. Nu är jag hemma från Piteå som jag varit i på fotbollscup. Piteå summer games i typ5 dagar tror jag. Jag tycker vi var jätteduktiga och kom delad 9:a av 48 lag !! Nu ska mamma, jag, pappa och jakob åka in nån stanns och köpa glass. ses !<3 (laddar upp bilder och skriver mer sen)

Piteå !

Hej hej. Nu har vi kommit fram till skolan där vi bor. Vi bor i ett klassrum. Vi har åkt tåg i 15 timmar. Jag somnade typ 5 :s Kan bara inte sova. Nu har jag, Jessan och Julle varit och köpt godis i kiosken. Nu står jag och jessan och bloggar :) Vi hitta 3 datorer här man fick vara inne på. Vi, iaf jag blev överlycklig !
Nu ska vi snart bada. Ses !
/Hanna

TISDAG

Idag är det tisdag och jag vaknade 14.15 !!! Tror aldrig jag har sovit så länge..
Iaf. Sen så gjorde jag lunch och kollade på tv. Sen gick jag ut till mina grannar. Nu på kvällen har jag mest bara packat och kollat på fotboll. För imorgon åker jag till Piteå på fotbollscup med laget  klockan 18.00 ! :D Kanske kommer hinna blogga innan dess. Får se när jag vaknar ;) Sen kommer jag nog inte kunna blogga förens på måndag : /. Aja. Vi kommer ha det bäst. Messa alla som har mitt nummer. Hejdå !

Baddag

Heej. Igår var jag med Jessan och badade :) Hon smsa mig vid typ 11. Då hade jag nyss vaknat. Vi bestämmde att vi skulle cykla till Ängby badet. Men min cykel hade punka. Så jag fick leda cykeln ända till Jessan och sen pumpade vi den där. Sen cyklade vi ggenom en konstig väg i Judarn (stavning). Det tog ett tag. För vi stannade och skulle fånga grodyngel i händerna :p Vi fick faktiskt upp ett ! : ) När vi var frame badade vi direkt. Det var skitkallt ! Sem gick vi och åkte vattenruschelskanan :D Första gången var inge rolig. Då satt vi upp så det gick inte snabbt. Andra gången satt vi på knä. Då gick det snabbare. Sista gången låg vi på mage. Då gick det assnabbt ! Sen gick vi och köpte lunch. Mackor. Sen badade vi ännu mer ; ) och sen köpte vi klubbor. Innan vi betalat tappade Jessan en femma mellan några plankor vid kassan xd Vi köpte 4 klubbor var. Sen typ spelade vi fotboll medans vi skvätte vatten på varandra ? Eller vi kastade den och höll på. Vet inte riktigt vad vi gjorde... Men sen badade vi iaf igen och då var det varmt. När vi cyklade hem skulle jag leda cykeln och helt plötsligt när jag skulle gå av cykeln ramlade jag och cykeln höll på att ramla ner i diket :p
När jag kom hem värmde jag mat i micron och sen skulle jag på fotboll. Det fick bra. När jag kom hem duschade jag och kollade på she´s the man. Igen.
Så såg den dagen ut för mig. Bilder finns på Jessans blogg. www.hejdu.blogg.se


design.

Jag har gjort en ny design. Fick låna en kompis dator. Men jag är inte nöjd för det var inget bra program. HJÄLP MIG NÅN !!!


jag har tråkigt :p

skriv ditt namn med lillfingret: hanna
skriv ditt namn med armbågen: hanna
skriv ditt namn med pannan: gaqbhbq
skriv ditt namn med hälen: haanna
skriv ditt namn med örat: 8ki zZA MJM JE3
skriv ditt namn med munnen: hanna
skriv ditt namn med tungan: hanna
skriv ditt namn med näsan: hanna