desperate housewives<3

Det var väll ingen som missade dubbelavsnitten av desperate housewives igår va? Det sista var sååååååå bra !!!
Det bästa jag sett faktiskt.

Världens bästa<3

Aoutsh !

Aj vad dom här skorna måste vara svåra att gå i ! Haha..

Häftig eller vad !?



Är inte den här lilla saken cool !?

Typ en karta :p

 


Lady Gagas stil

Jag har tänkt lite på  Lady Gagas stil. Den är värkligen den konstigase stilen jag nånsin sett ! Men den är cool.
Jag undrar vad hon får alla ideér från ?
Ja, hon vågar ju iaf sticka ut.
Och det sägs att hon är hemlös och pank för hon har laggt varenda öre på sina outfits.



Vad tycker ni ? Lady Gagas stil, HISS/DISS ?

HAH !!

Kollade på fokis blogg och hittade det här klippet.
Björnen är rädd för andra slags djur ^^

Dagens låt


Beyonce - Sweet Dreams


ÅÅÅH NEJ ! JAG DÖÖÖR !!!!!

Min mini-dvd är trasig, KATASTROF ! Hur ska jag klara mig ?! Åååååh ! Den funkade och sen stängde jag av den och när jag satte på hittar den aldrig nån skiva :'( Nån som vet vad problemet är ? KOMMENTERA ISÅFALL !!!!

I miss u <3

Söndag

Nu sitter jag och kollar på massa idol repriser på 4:an :D
Senare idag ska vi sälja min gamla cykel till dom vi var på gotland med.
Mer vet jag inte. Men nu ska jag kolla mer på idol, chao !

Bild från matchen.


Jaag är 4 från vänster :p

Bild från matchen.


Jaag är 4 från vänster :p

Kändisdjungeln...


Just nu sitte jag och kollar på kändis djungeln. Eller det är reklam nu. Kändis djungeln är sådär kul. Men min favorit är...

Karl-Petter ! :D

Fredag ! :D<3

YES ! Äntligen är det fredag !!! Idag råkade jag komma till skolan 2 timmar tidigare än vi började. Haha, jag kom till skolan typ runt 8 och vi började 10 i 10 xd Haha. Men jag städade skåpet aaaasmkt. Tror jag har skolans renaste skåp nu ^^ Hehe... Efter skolan gick jag hem, åt mellis och tog på mig fotbollskläderna. För vi hade match som ni såg i det gamla inlägget. Sen vandrade jag ner till brommaplan ( okej, vandra lät konstigt xD)  Sen åkte jag tunnelbana till matchen och jaa. Ni vet hur det gick.... Å HERREGUD !!!! SÅG NYSS ATT IDOL BÖRJAT SÅ JAG MÅSTE KILA ! BYE !

BP- Aspudden

Vi förlorade mot Aspudden. Det blev typ 5-1. Vi gav upp lite i slutet. Själv tycker jag vi är ett bättre lag. Vi hade bara en av våra dåliga matcher, tyvär. Men det var roligt endå och jag tycker alla var jätteduktiga<3

LOVE<3

Världens största bebis !!



En indonesisk kvinna födde igår den största bebisen någonsin. Han väger nästan lika mycket som tre normalviktiga nyfödda barn tillsammans: 8,7 kilo. Det var igår den "lille" knatten kom till jorden.
Herrejösses alltså!

Andleningen tros vara att mamman har diabetes. Det är nämligen så att en gravid kvinna med för höga blodsockernivåer i blodet kan ge fostret för mycket glukos och därmed kan bebisen växa sig för stort.
(text och bild tagen från lindablom.se)


Haha, mycket bebissnack xD

Stina-Lee har fått min bäbis nu ! :D

Hon fick sin bäbis i tisdags ! :D
Bäbisen blev en flicka och heter Mayia.
Så här skrev Stina-Lee :


I tisdags den 22 september klockan 17.21 kom vår dotter Mayia till oss efter en helt fantastisk förlossning. Hon vägde 3175 gram och var 48 cm lång, en riktig liten skatt - Pigg och frisk som en nötkärna. Vi mår toppen alla tre (fem om vi räknar med hundarna, vilket vi såklart ska göra hihi) och är så lyckliga just nu, finner egentligen inga ord som kan beskriva!

Äntligen...

...
får vi hålla dina små händer i våra, äntligen får vi pussa dina små tår och snosa i ditt ljuvliga hår - Allt det som vi tidigare bara kunnat drömma om att få göra <3

Det är med tårar i mina ögon som jag skriver detta inlägg, glädjetårar. Jag kan inte förstå att hon är här nu, att hon ligger i mitt knä och sover så sött. Jag tittar på henne, studerar hennes underbara minspel, tittar lite till och sedan lite till. Kan knappt slita min blick och det är antagligen därför som detta inlägg tog flera timmar att göra, hihi. Tusen tack för alla kommentar, nu ska jag återgå till min lilla familj och bara njuta.




Haha, sött<3